UNLA ARISTANIS – PRESENTADA DE SU LÌBURU “CARLO FELICE E I TIRANNI SABAUDI” DE FRANCESCO CASULA

22/04/2024  -

Oi, lunis 21 de abrili de su 2024, a is 6 de merii in su Tzentru Servìtzius Culturalis UNLA, in sa bia de Carpaccio, 9 in Aristanis, nci at a essi sa presentada de sa de tres editzionis de su lìburu de Francesco Casula “Carlo Felice e i tiranni sabaudi”, Gràfica Parteolla editzionis, ndi at a arraxonai impari a s'autori Angela Simula.

Su lìburu chistionat, a manera rigorosa, de sa polìtica de is Savòias chi ant guvernau mali s'Ìsula nosta, trighendi-ndi s'isvilupu de assumancu 50 annus.