ARISTANIS – SU 2 DE MAJU NON FAIT A PARCHEGIAI IN PRATZA DE PILI E IN UNU TRETU DE BIA DE CAGLIARI

29/04/2024  -

Cunsiderau ca su 2 de maju, apròliat a su Portu industriali de Aristanis unu nùmeru bastanti artu de stàngius chi funt fadendi una crociera e chi bolint abisitai Aristanis, su Dirigenti de su Setori Politzia Locali, cun ordinàntzia n.155 de su 23 de abrili de su 2024 at ordinau, in data 2 de maju, de is 8 de mangianu a is 5 de merii, ca non fait a parchegiai in sa bia de Cagliari, in su tretu chi andat de su nùmeru cìvicu 167 finas a su gruxeri de sa bia de Sant'Antonio e ca non fait a passai e a parchegiai in totu su gruxeri de pratza de Pili, cun perìgulu de si ndi fai pinnicai su veìculu non ponendi in menti.

De contras, at autorizau a si firmai in bia de Cagliari a is autistas de is corrieras chi tragant is crocieristas ma sceti su tempus chi serbit a ndi ddus fai calai.