Aristanis festat a Michela Mele chi cumprit sos chentu annos

24/01/2023  -

Aristanis at festadu sos chentu annos de una tzitadina sua, Michela Mele, chi su 22 de ghennàrgiu at festadu paris cun sos fìgios, sos nebodes e sos pro-nebodes. Su sìndigu Massimiliano Sanna l’at dadu una targa de ammentu a nùmene de sa tzitade.

Nàschida in Siamanna su 22 de ghennàrgiu de su 1923 e tramudada a Donigala sende pitzinna, fiat cojuada cun Valentino Paderi e aiat tentu 5 fìgios. In sos Annos Sessanta, emigrada a Torinu, aiat traballadu comente custode.

Una borta pensionada est torrada a Donigala, in ue at bìvidu finas a pagu tempus a como ocupende.si de sa famìllia e de s’hobby suo, s’uncinetto.

Fèmina ativa meda, signora Michela at semper tentu contu sa domo a sa sola e finas a cando l’at pòdidu fàghere est andada finas a regòllere linna pro su fogu.