COMUNI DE ARISTANIS – SU 12 COLLÒCHIU IN LÌNNIA DE IS CANDIDAUS PO SU SERVÌTZIU TZIVILI

04/03/2024  -

Su Comuni de Aristanis fait a sciri a is candidaus chi ant intregau rechesta po intrai a su progetu comunali “Voluntàriusi in sa protetzioni tzivili” chi pertocat su sistema ANCI – Servìtziu Tzivili de is Comunus – Enti de acollièntzia Comuni de Aristanis – Ant a depi fai unu collòchiu a faci e pari de atesu (in lìnnia in sa prataforma GoToMeeting) gràtzias a SCANCI (su network de su servìtziu tzivili de is comunus chi giait balori a is fainas de is piciocus voluntàrius) e a su Comuni de Aristanis, martis 12 de martzu de su 2024 a sa ora de is 11 e mesu de mangianu.

Totu is candidaus ant a arriciri a posta eletrònica totu is inditus tècnicus aintru de is 24 oras de sa data de su collòchiu.

Po ndi sciri de prus fait a castiai su giassu https://www.scanci.it