Finas ocannu in Aristanis su trenu de Nadale

20/12/2022  -

Dae cras 21 de nadale 2022 su “Trenu de Babbu Nadale” at a torrare a cùrrere peri sas carreras de su tzentru de Aristanis.

Ocannu puru est su grupu de Frades Ibba chi at detzisu de regalare a sos pitzinnos su billete pro fàghere unu biàgiu panoràmicu in sa parte prus bella de sa tzitade, chi in custas dies est bestida a festa.

Un’ordinàntzia publicada in s’Albu pretòriu de su Comune de Aristanis at decretadu su divietu de sosta e de firmada in pratza Roma, in su tretu chi est in sa rughe de caminu intre carrera Tirsu e carrera Mazzini, capu lìnia de su trenigheddu.

Su Trenu de Babbu Nadale at a èssere operativu in custos oràrios:

21, 22 e 23 de nadale h 16,00-20,00

24 de nadale h 11,00-13,00 e 15,00-20,00.