IN CRABAS SA CUNFERÈNTZIA “MONT’EPRAMA, UNA NARRAZIONE IN DIVENIRE”

26/03/2024  -

Sa cenàbura a su Museu custa cida presentat sa cunferèntzia "Mont'e Prama. Una narrazione in divenire".

Su diretori de is iscavus Alessandro Usai e s’archeòloga Silvia Vidili, chi de tempus meda sunt traballendu in su situ de Crabas, si acrarant e si faint connòsciri is novas a suba a is ùrtimas crobàntzias e ant a contai crosidadis a pitzus de su traballu chi sunt fadendi immoi e a cussu fatu finas a pagu tempus.

Mont’e Prama duncas tenint de contai cosas meda ancora, mancai siant passaus giai 50 annus de s’inghitzu de is traballus.

S’atòbiu est po cenàbura 22 de su mesi de martzu a is ses de merì in s’aposentu de su Paesàgiu de su Museu Tzìvicu"Giovanni Marongiu" in Cabras

Fundatzioni Mont’e Prama