Ischedas de Nadale pro iscola materna e elementare

16/12/2021  -

Dae inoghe a pagas dies est Nadale, die màgica pro totu sos pitzinnos, chi l'isetant cun cuntentesa onni annu.
In sas iscolas e in sos tzentros educativos si faghent traballigheddos bellos pro fàghere bìvere custa festa in manera festosa a onni pitzinnu. Pro custa resone s'Ufìtziu Limba Sarda at pensadu de preparare ischedas de mandare a totu sas iscolas, bibliotecas, ludotecas e tzentros de agregatzione presentes in Aristanis e in Crabas pro dare unu trastu de traballu in prus a sos mastros de iscola materna e elementare e a sos educadores e bibliotecàrios chi traballant cun s'infàntzia.
Si tratat de ischedas didàticas in sardu de colorare e retalliare pro fàghere presepieddos e àrbores de Nadale de pònnere in classe o de si nche leare a domo. A custas ischedas operativas bi sunt aunidas unas cantas poesias in sardu chi si podent impreare in sos teatrinos de Nadale.
Chie nde tenet praghere las podet iscarrigare dae sos cullegamentos chi sighint: