La gang del bosco, su film de animatzione projetadu in su CSC UNLA de Aristanis

20/10/2022  -

In sa Sala de su Tzentru Servìtzios Culturales UNLA  de Aristanis, in sa carrera Carpaccio, pro sa rassigna Anima(L A)zione

Lunis 24 de santugaine  a sas 05,00 de merie (h.17,00)
La gang del bosco de Tim JohnsonKarey Kirkpatrick

Gènere Animatzione - USA, 2006, durada 85 minutos

Intrada lìbera

RJ est unu procione ingurtone e oportunista chi faghet semper totu a favore de issu etotu; ma a ddi dare una letzione bi pensat s’urtzu Vincent, a issu RJ at chircadu de ddi furare sas provistas fatas pro su letargu. In sa fua aventurosa sos petitos de Vincent nche andant a suta de unu tir chi est currende e a RJ ddi dant s’ùrtimu avertimentu: tenet tempus de una chida pro torrare totu su chi at furadu o si no a issu si dd’ant  a papare sos urtzos. At a currègere s’egoismu suo in una famìlia in ue, entusiastas, bivent paris una testùine, una pùtzola, un’ischirritu, duos opossum e chimbe ìstritzes,.