Nadale in su museu – Laboratòriu “Il presepe lo facciamo noi”

22/11/2022  -

Sa Fondazione Oristano e s’Assessoradu a sa Cultura de su Comune de Aristanis sunt organizende su “Nadale in su museu”.

S’initziativa l’at a ospitare s’Antiquarium Arborense e previdet unos cantos laboratòrios dedicados a su Nadale, pro pitzinnos dae sos 6 a sos 12 annos.

Su 22 e 29 de santandria, su 7 e su 13 de nadale est in programma sa proposta “Il presepe lo facciamo noi”: sos pitzinnos ant a realizare unu presèpiu ambientadu in sa tzitade de Aristanis de s’època mediovale, de pònnere in su giardinu de su museu pro totu su tempus de sas festas.