Pianu de gestione de sa ZSC ITB030033 “Istàniu de Pauli Majori Aristanis”

15/06/2022  -

Su Comune de Prammas, comente Autoridade Protzedente, at depositadu in su Servìtziu sustenibilidade ambientale, valutatzione istratègica e sistemas informativos (SVASI) de s'Assessoradu regionale de sa Difesa de s'Ambiente, su Pianu de Gestione de sa ZSC ITB030033 “Istàniu de Pauli Majori Aristanis” e su Raportu ambientale suo, paris cun sa Sìntesi non tècnica e s’Istùdiu de rilevàntzia ambientale.

Chie si siat interessadu podet consultare sa documentatzione e fàghere osservatziones a intro de 45 dies dae sa data de publicatzione de custa nova in su giassu istitutzionale de sa Regione.

Sas osservatziones si depent mandare a su Comune de Prammas (Ufìtziu Tècnicu) e a s’Assessoradu Regionale de sa Difesa de s’Ambiente (Servìtziu sustenibilidade ambientale, valutatzione istratègica e sistemas informativos) a custos indiritzos:

Comune de Prammas:
ufficiotecnico1@pec.comune.palmasarborea.or.it
protocollo@pec.comune.palmasarborea.or.it

Assessoradu de sa Difesa Ambiente:
difesa.ambiente@pec.regione.sardegna.it

In su situ istitutzionale de sa Regione, in su canale RegioneAmbiente si agatant custos documentos:
Piano di Gestione
Allegato 1 Schede azione