Rapresentatzioni de sa Passioni de Gesu Cristu in Assolu

07/03/2024  -

Sàbudu, su 23 de martzu de su 2024, sa comunidadi de Assolu, at a afigurai sa Passioni de Gesucristu.

S'atòbiu est in sa crèsia de Santu Sebastianu, a is ses e mesu de merì.

Is fidelis de sa arretoria de Assolu a manu de pari cun prus o mancu 60 atoris, ant a afigurai me in is bias de sa bidda, is ùrtimas oras de sa vida de Gesucristu.

De s'intrada in Gerusalemme finas a s'ùrtima cena, a su traiximentu de Giuda, a s'arrestu in s'ortu de is matas de olia.

Ant a sighiri a pustis is catodixi statzionis de sa Via Crucis, finas a sa morti e a s'iscravamentu de Gesus.