Una Befana ispetziale: in donu tantos giogos pro sos duos asilos-niu comunales de Aristanis

29/12/2022  -

Su Comune at detzisu de donare giogos destinados a sos pitzinnos prus piticos, pro su valore de 2.500 èuros, a sos duos asilos comunales de carrera Campània e de carrera Libeccio. Un’agiudu in prus pro sas atividades educativas.

“Sos giogos pro sa prima infàntzia – sighit s’assessora a sos Servìtzios Sotziales Alessandra Porcu – s’ant a dare cun totu probabilidade su vèsperu de s’Epifania, giòbia 5 de ghennàrgiu (sa data cheret cunfirmada) o in onni casu in cussas dies, e b’at a àere finas un’educadora bestida de Befana chi at a cunsignare sos giogos a onni pitzinnu de sos asilos. De seguru at a èssere unu momentu bellu meda pro sos prus piticos”.