UFÌTZIU NOVAS UFITZIALES E COMUNICATZIONE ISTITUTZIONALE

27/01/2022  -

Assegurat s’elaboratzione e sa difusione a sas redatziones giornalìsticas de sos comunicados de sas novas ufitziales e s'organizatzione de sas cunferèntzias chi pertocant sas novas ufitziales in contu de atividades de s'Ente. S’incurat de sos raportos professionales cun sos giornalistas de sas redatziones locales (giornales, ràdiu e televisione). Redatzionat sa rassigna de sas novas de ogni die. S’incurat de sas comunicatziones internas, pro cumpartzire sas informatzione intra de sos ufìtzios, prus che totu cun sa punna tènnere una comunicatzione esterna eficatze. Garantit sos acumprimentos normativos chi pertocant sas ispesas de sa comunicatzione e de sa trasmissione sua a s’Autoridade pro sas Garantzias in sas Comunicatziones. S’incurat de su situ istitutzionale de s'Ente: progetatzione, gràfica, redatzione e publicatzione de sas novas e informatziones. Assegurat sas atividades professionales diferentes netzessàrias pro fàghere e gestire su situ istitutzionale (web-hosting, domìniu, atzessibilidade informàtica). Suportat s'atividade dae parte de sos setores pro cuncordare e publicare novas e informatziones in su situ istitutzionale.

DOT. OSCAR MIGLIORINI

Responsàbile - Servìtziu Ufìtziu Novas Ufitziales, Comunicatzione Istitutzionale, Trasparèntzia e Òrganos Istitutzionales

Sede ufìtziu: Carrera Enrico Carboni, 4 - 09170 Aristanis - Palatzu A, 1u pianu
 Telèfono: 0783793457